понеделник, 15 май 2017 г.

НАЦИОНАЛНА ИНИЦИАТИВА

"Да дарим хляб на нуждаещ се ближен!"

СТАРТИРА НА 12.05.2017 - ПЕТЪК
И ПРОДЪЛЖАВА ВСЕКИ ПЕТЪК (ЗАСЕГА, ВПОСЛЕДСТВИЕ И ДРУГИ ДНИ)!  
Скъпи приятели на Доброто,
С най-искрени подбуди ви каним да се присъедините към Национална инициатива "Да дарим хляб на нуждаещ се ближен!", която стартира в петък, 12.05.2017 г. в цяла България.
Хлябът е не просто храна, а особен символ - на Живия хляб, Словото Божие.
Даряването на хляб на нуждаещ се наш брат или сестра може да задвижи поток от благодатна енергия за българския народ и изстрадалата ни България.
Нека всеки, който иска да се включи, да намери поне 1 истински нуждаещ се човек край себе си и да му дари хляб.
Да започнем още този петък - 12.05.2017 г.!
Много хора вярват, че така ще се умножи Доброто за България.
Изпращаме ви 3 молитви, с които участниците да започват всеки ден за дарение.
Молим да разпространите сред вашите приятелски среди тази информация!
С братски поздрав:
Инициативен комитет на НИ "Да дарим хляб на нуждаещ се ближен!"
Господнята молитва
Отче наш, Който Си на Небесата, да се свети Името Твое, да дойде Царството Твое, да бъде Волята Твоя, както на Небето, така и на Земята.
Хляба наш насъщний, дай го нам днес и прости ни дълговете наши, както и ние прощаваме на нашите длъжници. Не ни въвеждай в изкушение, но избави нас от лукаваго, защото е Твое Царството и Силата, и Славата завинаги.
Амин.
Молитва за благословение на българския народ
Господи, Боже на силите, в Името на Христа, чрез Което Име Ти Си благоволил да Те призоваваме, ние, Твоите чада, идем тази сутрин и припадаме пред Твоите Нозе. Молбата ни, Господи, е да благословиш и опазиш българския народ, святата му верига, духовенството, управниците, министрите, земеделците, учителите, трудещите се в благороден труд, всички майки и бащи, които вършат благата Ти Воля и всички добри хора, които работят за идването на Твоето Царство на Земята. Да простреш десницата Си над тях и да ги помилваш. Господи, възвиси Лицето Си над тях и дарувай им мир!
Благослови тоя народ в превъзмогване всички ухищрения на лукавия и всичките му тъмни сили.
Молим Ти се, благослови душата и духа на тоя народ, за да Те хвали и слави през всичките векове на бъдещето.
Амин
Молитва за България
Господи, Боже наш, Ти Който бдиш над света, чуй нашата утринна молитва, озари ни с лъча на могъщия Си Дух и разпали в сърцата ни искрата, която Си вложил в нас. Укрепи в гърдите ни пламъка на Свободата и Правдата. Просвети ни да бъдем смели и доблестни българи, достойни за своя славен род, за твоята велика Милост. Ти, Който Си вдъхновил за светли дела нашите духовни първенци; Ти, Който Си благославял меча на нашия воин и Си го водил към подвизи и величие, Господи, Ти няма да забравиш и нас. Простри десницата Си над нас, да вървим по Твоя Път с нашия избран народ и нашите братя – Твои верни, заседнали в своята земя по Твоя Воля. Дай ни сила да живеем, да работим за благото и величието на Отечеството ни. Дай на нашата скъпа Родина твърдост в изпитанията, воля за живот и вяра в нейния успех, за да летим през вековете, водени от своя мъдър Баща към победа и възход, към могъщество и вечност, за Твоя слава.
Амин

Няма коментари:

Публикуване на коментар